Boğaziçi Üniversitesi Sanal İnovasyon Kampı düzenliyor

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tüm Türkiye’deki inovatif gençleri tek bir platformda topluyor!

Türkiye’nin ilk ve tek sanal inovasyon kampı olma özelliğini taşıyan Boğaziçi Innovation Camp’de Türkiye’nin tüm üniversitelerinden inovasyona, girişimciliğe, yeni fikirler üretmeye ve geliştirmeye meraklı inovatif gençler Büyük Ödül İsviçre Seyahati ve Meyrin (Cenevre) DuPont İnovasyon Merkezi Gezisi için yarışıyor.

Tamamen online ve Türkiye’nin her yerinden üniversite öğrencilerine açık olarak gerçekleşecek yarışmada katılımcılar Workinlot platformu üzerinden tanımlanmış 3 inovasyona açık ürün üzerine projeler geliştirecekler. Yarışmacıların istediği alan ya da alanlarda istedikleri kadar projeyle katılabilecekleri Boğaziçi Innovation Camp’de tek kişi olarak yarışılabileceği gibi ikişer kişilik ekiplerle de yarışılabilecek. Bir ay boyunca erişime açık olacak platformda öğrenciler istedikleri zaman, istedikleri yerden projelerini geliştirebilecekler. Türkiye’nin tüm inovatif gençleri olarak adım adım inovasyon süreçlerini deneyimleyerek öğreneceğimiz, birçok sürpriz ödülün yanında Büyük İsviçre Ödülü için yarışacağımız Türkiye’nin ilk ve tek sanal inovasyon kampı Boğaziçi Innovation Camp’e herkesi bekliyor.

27 Nisan tarihine kadar sitedeki “başvur” bölümünden başvurabilirsiniz, başvurunuzun ardından gelecek olan maildeki yönlendirmeleri takip ederek yenilikçi projelerinizi tamamlayabilirsiniz.

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin