Tesla otomobiller gideceğiniz yeri tahmin edebilecek

Gelişmiş otonom sürüş özellikleri ile rakiplerinden sıyrılan elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 2018’den önce yayınlayacağı otopilot güncellemesi ile varış noktasını sürücünün söylemesine ihtiyaç duymayacak.

Twitter’dan Tesla CEO’su Elon Musk tarafından duyurulan bu yeni özellik sayesinde ”Tesla otomobiller, çoğu zaman tek bir kelime dahi söylemeden varış noktasını bilebilecek.” Musk’a göre Tesla otomobillerdeki yapay zeka sürücünün nereye gitmek istediğini tahmin edebilecek durumunda.

Öte yandan güncellenmiş yeni otonom pilotun bu özellik ile beraber 2017 bitmeden kullanıcılarla buluşturulması hedefleniyor.

Yayınlanan raporlarda yeni yıldan önce planlanan H.W 2. güncellemesi ile birlikte Tesla otomobillerin 5. seviye otonom araç seviyesine ulaşabileceğini gösteriyor.

 

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!