Nehrin ortasında gondolda tıraş keyfi 

Adana’da farklı bir deneyim yaşamak isteyen kuaför ve müşterisinin Seyhan Nehri’nde kiraladıkları gondolda yaptıkları tıraş keyfi, renkli görüntüler oluşturdu. 

Müşterilerinin farklı yerlerde tıraş olma isteğini yerine getirmeye karar veren kuaför Mesut Sürmeli, ilginç bir yönteme başvurarak Seyhan Nehri’nde gondol kiralamayı tercih etti. Müşterisi Faruk Alanoğlu’nu 200 lira karşılığında gondolda tıraş eden Sürmeli, “Müşterilerim hep aynı yerde tıraş olmaktan sıkıldıklarını söylemişti. Adana’nın havası da yaz havası zaten, çok hoşuma gitti. Farklı bir şey düşündüm. Müşterilerim de heyecanlı şeyleri beğeniyorlar. Hoşlarına gidiyor. Faruk kardeşimize söyledim kabul etti. Gondolda sallantı var ama tıraş etmeme engel olmadı. Bundan sonra hareket halindeki trende tıraş etmeyi deneyebilirim” dedi.
Faruk Alanoğlu ise arada değişiklik yapmak gerektiğini ifade ederek, “İmkan varken değerlendirelim istedik. Gayet de güzel oldu. Tıraşımdan memnunum. Adana halkı alışık böyle garip olaylara. İnsanların bakışlarını yadırgamadık. Mesut ağabey hareket halindeki tren olayında biraz abartmış olabilir ama Nevşehir’de, Ürgüp’te uçan balonda tıraş deneyimi yapabiliriz” ifadelerini kulandı.

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin