Manavgat İşitme Engelliler, şampiyonluğu garantiledi 

İşitme Engelliler Sağırlar Voleybol Süper Ligi’nde mücadele eden Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 

İşitme Engelliler Sağırlar Voleybol Süper Ligi’nde boy gösteren Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, ligin bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti. İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşan Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, zorlu mücadelede rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı ve ligin bitimine 3 hafta kalmasına rağmen şampiyonluğa ulaştı.

2016-2017 sezonunda da Türkiye Şampiyonu olduklarını belirten Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, “Geçen yıl Süper Lig’de şampiyon olmamıza rağmen Şampiyonlar Ligi maçlarına katılamadık. Bu yıl hedefimiz sadece Türkiye şampiyonluğu değil, Manavgat’ımızı, Antalya’mızı ve Türkiye’mizi Şampiyonlar liginde en iyi şekilde temsil etmek ve Türkiye’ye şampiyonluk kupasıyla dönmektir.

Oyuncularıma güveniyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, teknik heyetimize ve sporcularıma başarılar diliyorum” dedi.

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin