Eylül ayında Netflix Türkiye’de neler var?

Netflix’in Eylül 2017 seçkisi birbirinden eğlenceli kült film ve dizileri içeriyor. İşte Eylül’de Netflix’e gelecek bazı dizi ve filmlerin listesi:

 

1 Eylül – Narcos 3. Sezon 

https://www.youtube.com/watch?v=Ory6b2EJ3Bk&t=0s

Pablo Escobar’sız geçecek olan bir sezonda uyuşturucu dünyasının yeni kralları ile tanışacağız. Konu olarak ise Kolombiya Cali kartelinin bu zamana kadar adını duymadığımız en büyük uyuşturucu baronlarını bizleri karşılayacak.

6 Eylül – The Expanse 2. Sezon 

Günümüzden 200 yıl sonra, insanların koloniler halinde uzayda yaşamaya başladığı dönemde geçecek olan dizide dedektif Josephus Miller’e (Thomas Jane) Asteroit Kuşağı’nda kaybolmuş bir kadını Julie Mao (Florence Faivre) bulmak için gizli bir görev verilir. Daha önce Dünya, Mars ve Kemer arasında gerginliklerin yaşandığı bir olaya karışan kargo gemisi kaptanı Jim Holden (Steven Strait) ile işbirliği yaparak gemi mürettebatıyla kadını aramaya çıkar. Olaylar araştırıldıkça durumun barışı tehdit eden bir komplo olduğunu fark eder ve insanlığın hayatta kalması için mücadele verir.

7 Eylül – Blacklist 4. Sezon 

RED (Raymond Reddington) yıllarca süren kaçak hayatını ve tüm derin ilişkilerinin getirdiği tecrübeyi kendisini ülkenin bütün güvenlik birimleriyle kovalayan yetkililere teslim olarak olabildiğince şaşırtıcı bir biçimde sonlandırmıştır. Aslında tam bir pandoranın kutusunun açılmaya başladığını an da diyebiliriz bu karar için. Zira RED elindeki dünyanın neredeyse bütün karanlık örgütlerin ve yapılan bulunduğunu iddia ettiği kara defteri (Blacklist) paylaşmak istediğini ve yakalanmalarına yardımcı olabileceğini söyler. Tabi ki tüm bunlar için bir şartı vardır; o güne kadar FBI’ın sadece sıradan görevlerinde bulunmuş hatta nitelikli bile sayılmayan bir FBI ajanıyla daha doğrusu FBI profilcisi olan Elizabeth Keen  (Liz) dışında kimseyle paylaşmayacağını belirtir. Dizinin gizem unsurunun en çok ön plana çıktığı anlardan birisi de Red’in bu tercihidir. Neden onu seçmiştir ve aralarında nasıl bir bağ vardır.

15 Eylül – First They Killed My Father

Kamboçyalı yazar ve insan hakları savunucusu Loung Ung, amansız Khmer Rouge yönetimi altında yaşadığı dehşetleri anlatıyor.
Angelina Jolie’nin Loung Ung’un kitabından Ung ile birlikte senaryoya aktardığı ve tek başına yönettiği filmin başrollerinde Phoeung Kompheak ve Sveng Socheata yer alıyor.

Strong Island

2017 yapımı Strong Island filminin fragmanı. Belgesel tarzda olan filmin yapımcısı Yance Ford kardeşi William Ford’un öldürülüşüne neden olan olayları duygusal ve korkusuz bir bakış açısıyla ele alıyor.

21 Eylül – Gotham: 3. Sezon

25 Eylül – Star Trek: Discovery

Federasyonun kontrolü altındaki bölgenin sınırında gizlenen bir şey bulunduğunda Yıldız Filosu bir daha asla eskisi gibi olmayacak. 25 Eylül’den itibaren Netflix’te her hafta yepyeni bir Star Trek dönemi başlıyor.

 

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin