Başkentte yolcu otobüsü şarampole uçtu!

Başkentte Konya yolunda yolcu otobüsünün şarampole uçtuğu kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Ardından meydana gelen kazada da bir araç, iki araca ve yayalara çarptı. Bu kazada ise 4 kişi yaralandı.

Başkent, güne korkunç bir kaza haberi ile uyandı. Sabah saatlerinde Konya yolunda bir yolcu otobüsü şarampole uçtu. Alınan bilgilere göre, Balıkesir Erdek’ten Hatay’a giden yolcu otobüsü, Konya yolunun 71’inci kilometresinde yola çıkan bir ineğe çarpmasıyla şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı. Kaza mahallinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

İHA ekibini taşıyan araç sürücüsünün durumu ağır

Olayın ardından dehşet görüntülerine bir yenisi daha eklendi. 06 ML 81 plakalı bir araç, 06 AH 4124 ve 34 LE 3913 plakalı iki araca ve yolda bulunan yayalara çarptı. Ölen kimsenin olmadığı kazada, yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralılar arasında bulunan İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibini taşıyan araç sürücüsü Pehlül Kurt’un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin