Anaokulunda şiddet iddiasına velilerden tepki

Ankara’da bir çocuğa şiddet iddialarının gündeme geldiği kreşte çocukları olan veliler, duruma tepki gösterdi. 

Ankara’da bir çocuğa şiddet iddialarının gündeme geldiği Özel Ayışığı Anaokulu’nda çocukları olan veliler tepkilerini dile getirdi. Bir vatandaş, ”Şaşırdım. Şiddet uygulayan kişiyi tanımıyorum. Çocuk tahminimize göre iki yaşında. Ailesini tanımıyorum, tanımam da gerekmiyor. Akşamdan beri uyuyamadık. Akşam binlerce tweet atıldı. Nerede görevliler? Kapanması lazım. Gelsin görevliler kapasın” ifadesini kullandı.

”Yanlış anladınız dediler”

Kreşte çocuğu olan başka bir veli ise, ”Geçen yıl da buna benzer bir olay oldu. Biz yetkililerle görüştük, yanlış anladınız dediler. Bir şekilde bizi ikna ettiler. Çocuk gelmek istemiyordu kreşe. Görüntüleri çekemedik. Arka tarafta bir kadın vardı, çocuğu itti. Biz de bir öğretmenle görüştük. Siz yanlış görmüşsünüzdür, bizim kreşimizde böyle bir şey olmaz dedi” şeklinde konuştu.

Konuşmasına devam eden veli, ”Her sabah ağlaya ağlaya geliyordu. 4 yaşında çocuğum. Bir ara kolunda bir morluk gördük, arkadaşıyla itişme olduğunu söylediler ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Okulun bitmesini beklemeden çocuğumu aldım. Bunun hesabını soracağım. Psikolojisi ister istemez bozuldu” dedi.

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin