Ahmet Ümit’in senaryosunu yazdığı mobil oyun

App Store Türkiye’de yılın oyunu seçilen Recontact İstanbul’un devam oyunu yayınlandı 

Recontact İstanbul II: Eyes of Sky adlı oyunun senaryosunu ise polisiye romanların ünlü ismi Ahmet Ümit yazdı. Bir sinema filmi hassasiyetiyle hazırlanan oyun Fikret Kuşkan ve Haldun Boysan gibi iki usta isimleri bir araya gitmesi ile de dikkat çekiyor.

Oyunda Başkomiser Ersin (Fikret Kuşkan) olarak kapsamlı bir cinayet soruşturmasını yürüteceğiz. Oyunun konusu ise şöyle:

Ece (Gökçe Suyabatmaz) isimli bir kadının ölüm ihbarını güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte alan tecrübeli Bas¸komiser Ersin (Fikret Kuşkan), ekibiyle birlikte olay yerine vardıklarında ortada bir ceset yoktur. Kameraları incelediklerinde eski es¸i Serkan Aksoy (Emre Mutlu) tarafından öldürüldügˆü tespit edilen Ece’nin hala çözülmesi gereken bir gizemi vardır. O da henüz bulunamayan ve güvenlik kameralarına yansımayan cesedi.

Cinayeti kesin bir biçimde reddeden Serkan’ın ifadeleri ve olayın sıra dıs¸ı durumu Ersin’i sorus¸turmayı derinles¸tirmesi için daha da motive eder. Fakat bu s¸üpheli durum bir cinayetten çok daha fazlasıdır. Ersin sorus¸turmayı derinles¸tirdikçe ve elindeki bütün des¸ifre edilmis¸ görüntüleri inceledikçe kendini büyük bir çıkmazın ve sıra dışı sırların içinde bulur.

Recontact İstanbul II adlı oyunu App Store üzerinden buradan ya da Google Play için buradan indirebilirsiniz.

 

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin