Adıyaman Belediyesi Hentbol takımı yeni sezona hazırlanıyor

hentbol

Önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Hentbol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adıyaman Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde sürdürdüğü hazırlık çalışmalarının ikinci etabı için 18 Ağustos’ta İzmir’e gidecek olan ve burada Göztepe Spor Kulübü, Selka Eskişehir Hentbol, Beykoz Belediyesi ve Milli Piyango takımlarının da yer alacağı bir turnuvaya katılacak olan Adıyaman Belediyespor yeni sezonun provasını yapacak

A Milli takımın ikinci hocası iken yeni sezon öncesi Adıyaman Belediyespor’un başına geçen Okan Halay yönetiminde, Süper Lig’de kalıcı olmak ve hedef olarak belirledikleri Avrupa Kupalarına katılmak için güçlü bir kadro kuran Adıyaman Belediyespor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 7 oyuncu da kampta yer aldı.

Yeni sezon öncesi değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyespor Antrenörü Okan Halay, www.hebtbolhaber.net’e yaptığı açıklamada takımın kimyasını oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi. Halay yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı olarak bu sezon ilk defa Süper Lig’de yer almanın heyecanını yaşıyoruz. Takımımızı oluştururken kulübümüzün beklenti ve hedeflerini sporcularımıza açık ve anlaşılır bir biçimde ortaya koyarak belirledik. 24 Temmuz’da sezonu açtık. Hazırlık devresinde fizik olarak istenilen düzeye gelebilmek için kuvvet, dayanıklılık ve direnç gelişimi sağlayan çalışmalarla beraber takım kimyasını oluşturmaya çalışacağız. Hentbol adına standartları daha üst seviyelere taşıyan bir takım görüntüsü çizerek, takıma kalıcı bir konsept yerleştirmeyi planlıyoruz. Yeni bir takım olmanın zorluklarını bilmekle beraber zamanla ve çalışma disipliniyle sezon içerisinde yol kat edeceğimiz inancındayız. Sporcuların performanslarını en üst noktaya taşımak yönetim, teknik kadro ve sporcuların biz diyebilmesinden geçtiği kanaatindeyiz. İyi bir takım oluşturmak toprağı ekmek gibidir. Bunun için gerekli şartları hazırlar, yapılması gerekenleri uygular ve hedefe doğru gidersiniz. Hedef herkes tarafından benimsenir ve herkes üzerine düşen görevi yaparsa, başarı perçinleşecek ve mutlu bir takım görüntüsü ortaya çıkacaktır. Bunu yapabilmek güzel akıllı disiplinli bir takım olabilmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin